sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Nolottaa

kun en ole julkaissut mitään täällä blogissa. En myöskään ole saanut juuri mitään julkaistavaa aikaan.  Kädet ovat edelleen huonossa kunnossa. Teen niillä kaikenlaista, mutta ompelulta yritän säästellä. 
Olohuoneen seinälle ripustin lintutilkkutöitä ja otin perintötaulut alas. Katon rajassa oleva galleriakisko on näppärä, koska ei tarvitse porata ripustusta varten yhtään reikää ja siimoissa olevilla hisseillä on helppoa säätää työt vaateriin.  Nyt ongelmana ovat isot perintötaulut. Mihin ihmeeseen saan ne ujutetuksi? Ne eivät edusta omaa modernia makua.  Jotta saisin ne arvioiduksi, pitäisi ne raahata Rööperiin.  Autoon ne mahtuvat, mutta parkkipaikan löytäminen Bukowskin läheltä on aikamoista utopiaa.  Taulujen paketoiminenkin ylittää roimasti kykyni.

Kaappeja penkoessa tuli vastaan kanttaamaton tikkauslakana.  Ompelin siihen kantin viikolla tilkkutyökurssilla ja nyt se on valmis lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen.  Pitää vielä kirjoittaa hoito-ohje ja pakata se kelmuun. Itse en sitä tarvitse. En edes laita siihen nimilappua, kun malli ei ole omani, olen vain tikannut valmiiksi painettujen kuvioiden mukaan. Välissä on kuitenkin laadukas bambuvanu ja käyttämäni kankaat ovat uusia, joten toivottavasti jollakulla on sille käyttöä.

11 kommenttia:

 1. Sama juttu, blogi on jäänyt vähemmälle...johtuen kyllä siitä, että ei oo ollut kuvauskelejä! Niin ja käsikin on pois palveluksesta, mutta se on vaan pikkujuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uskollisesta blogin seuraamisesta. Yritetään kirjoitella useammin.

   Poista
 2. Kyllä on harmi, kun kädet eivät toimi kuten ennen. Omiani yritän käyttää säästellen, etteivät vanhat vaivat uusiutuisi, mutta kyllä ne muistuttavat olemassaolostaan. Hienoja tikkauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsiä kannattaa säästellä, mutta ainakin tällä hetkellä on niin paljon pakollisia hommia tehtävänä, että en jouda lepuuttamaan.

   Poista
 3. Hienoja töitä ja ihana tuo tikkauslakana♥ Harmi että kätesi ovat huonossa kunnossa..Mukava olisi kun saisit tehdä kaikkea mitä haluaisit ilman käsivaivoja!

  VastaaPoista
 4. Ihan on tuo tikkauslakana. Toivon kätesi paranemista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tikkauslakanan tikkaamisessa jouduin tikkaamaan kuvioita, joita en yleensä väliti tehdä. Ihan hyvää oppia. Olisi ollut kivaa, jos mallin olisi saanut häivytetyksi vaikka vedellä lopuksi.

   Poista
 5. Aurinko tuli huoneeseen noiden töiden myötä! Meilläkin on perintötauluja, joidenka säilytys on ongelma. Toisaalta niistä ei hennoisi luopua mutta tiloja niille ei oikein ole.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Saija. Oranssi on tosiaan auringon väri.

  VastaaPoista
 7. Tykkään tosi paljon tuosta tikkauslakanapeitosta.

  VastaaPoista
 8. Upea tikkauslakana-peitto! Ja linnut niin kauniisti esillä.
  Kyllä saisimme moni muukin pyydellä anteeksi kirjoittamattomuutta, mutta kuten sanoit, jos ei ole esiteltävää. Meilläpäin aikaa vie jo seuraavien Tilkkupäivienkin lähestyminen...

  VastaaPoista