perjantai 12. elokuuta 2016

Moni kakku päältä kaunis

akanoita alta kuoren.  Ompelin tikkaustyöhöni vetoketjun ja ompelin pussukan muotoon.  Sanotaan, että tämä on nyt 3d tilkkutyö.  Sisäpuolen käsittely on sen verran boheemia, että ei tämä ole käypä säilytin.  En tosin sellaista halunnut tehdä.  Halusin vain nautiskella tikkaamisesta.  Tällaiselta näyttää siis edellisen postauksen pussukka-aihio nyt.

Tässä etupuoli
Ja tässä takapuoli.
Voisin tikata lisää pussukka-aihioita jos joku muu ompelisi ne hyväksyttäviksi pussukoiksi.  Pienen työn tikkaaminen on helppoa ja kivaa, mutta en innostu tavaroiden piiloista.  Tavarat katoilevat muutenkin ihan liian kanssa.

Kuvien lataaminen kamerasta
Onnittelin jo itseäni kun päivitin koneelleni Canon EOS Utilityn version joka toimii El Capitanissa ja sain siirretyksi valokuvat tietokoneelle sekä EOS 650d:stä että 70d:stä käyttäen USB-johtoa.  Sitten vaihdoin 650d:n 400d:hen tyttäreni kanssa.  EOS Utility ei suostu lataamaan kuvia 400d:stä.  Se käynnistyy, mutta kuvien siirtotoiminnot eivät aktivoidu.

Nyt pitää taas ottaa iPad käteen ja alkaa selailla ratkaisua asiaan.  400d käyttää CF-muistikorttia, joka ei mahdu iMacin kortinlukijaan.  Saan kuvat siirretyksi Macin Photos ohjelman avulla, mutta se on turhan konstikasta.   Jos oli aikoinaan filmien kehityttäminen konstikasta, niin hankalaa on näiden Canonin temppujen kanssakin.  400d riittää vallan erinomaisesti tilkkutöiden ja myytävien tavaroiden kuvaamiseen.  Se on paljon parempi kuin Canonin pokkari.

8 kommenttia:

  1. Passelin kokoiset palat pussukoihin! Kauniit!

    VastaaPoista
  2. Upeata tikkausta! Tuon boheemi-määritelmän otan käyttöön, on se niin passeli moneen tilanteeseen, vaikka en boheemia sisusta nähnytkään. :D

    VastaaPoista
  3. Kelpo pussukka eikä sisusta kukaan näe.

    VastaaPoista
  4. Ihanat tikkaukset pussukassa.
    Jos vetoketjulla saa suljettua pussin, on se oikein hyvä tavaran säilytys paikka.

    VastaaPoista
  5. Upea pussihan siitä tuli! Boheemius on toisinaan ihan paikallaan. Onnea vaan, miten taitava olet ohjelmien kanssa! Ja jaksat tutustua niiden olemukseen.

    VastaaPoista
  6. Hienoja tikkauksia. Tuo säilytin -sana onkin metka ja kuvaa hyvin tarkoitustaan.

    VastaaPoista
  7. Ihanasti tikattu, langan väri on piste iin pälle!!!!

    VastaaPoista