maanantai 21. syyskuuta 2015

Pala päivässä - kaksi parhaassa

Oletko ihmetellyt, jäikö 8-sakakarainen New York Beauty työni kokonaan syrjään?  Eipä jäänytkään.  Olen ommellut siihen paloja ja nyt, kun asettelin ompelemani 24 sakarakaarta  suunnitteluseinälle, se alkaa näyttää jo joltakin.
Silmiinpistävää on, että keski- ja ulkokaaret puuttuvat edelleen.  Niiden aika tulee, kun olen ommellut kaikki tarvittavat sakarakaaret.  Sakarakaaria tarvitaan ainakin 48, ehkä jopa 64.  Puuhailtavaa siis riittää.  Keskikaariin tulen käyttämään samaa kangasta kuin sakaroissa.  Ulommat kaaret ovat sitten hieman ongelmallisempia, koska käyttämäni valkoinen puuvillasatiini ei riitä niihin.  En usko löytäväni mistään samaa noin 10 vuotta sitten ostamaani marimekon kangasta, joka on juuri passelin ohutta kapeisiin sakaroihin.

Tuore Tilkkulehti tuli
Siinä on taas pari juttuani.  Jos koet, että tilkkutyösi valmistuvat hitaasti, niin lue lohdukkeeksi Eijan juttu "25 vuotta - eikä suotta".  Taas kerran esittelen häpeilemättömästi myös oman työni ohjeen muodossa. "Ompelukoneen uusi toppatakki" taitaa olla tuttu blogini seuraajille, tosin sen valmistuessa kirjoitin kesämekosta :D ajankohdan mukaan.   Muutama sytykkeeni täyttää yhden sivun. Lehden toimitus peräänkuuluttaa ompeluvinkkejä seuraavaan lehteen.  Olenkin odottanut jo pitkään, että pääsisin nauttimaan muiden vinkeistä.  Lähetäpä omiasi lehdelle.

Blogirosvo
Kiinnitin eilen huomiota kävijätilastoissa esiintyvään erikoiseen linkkiin "kvilttaaja1.rssing..."  En julkaise nimeä kokonaan, jotta kävijät eivät suotta menisi tuolle pahantahtoiselle sivustolle.  Ovat kopioineet luvatta omalle palvelimelleen kaiken blogini sisällön.  Suostuisivat poistamaan luvattomat blogini kuvat ja tekstit, jos osoittaisin omistavani ne.  Omistamisen osoittamiseksi, minun täytyisi syöttää heidän antamansa avain blogiini ja lähettää heille tietoja itsestäni.  No sitähän en tee. Kiristäjille ei pidä antaa mitään.  Täytynee lähestyä Googlea ja pyytää heitä poistamaan hakukoneen ja bloggerin tuloksista tuo ryövärisaitti.  Taannoin Google poisti bloggerin tuloksista muita pahantahoisia linkkejä. 

10 kommenttia:

 1. Ei mikään tavallinen New York Beauty! Olet vienyt blokin äärirajoilleen. Nyt on 192 sakaraa, 64 blokissa 512.
  Toivottavasti tämän näkee aikoinaan jossain livenä!

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä niin upeita! Hyvin kolmiuloitteisia. Kamalia tuollaiset blogirosvot. toivottavasti eivät lähesty minua miltään suunnalta, koska en osaa niiden kanssa toimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään pahoin, että kaiki blogspotissa olevat blogit on kopioitu tuonne lupaa kysymättä. Löysin sinunkin blogisi sisältöä sieltä googlaamalla marletekee.

   Poista
 3. Tuo on vähintään yhtä hieno työ kun se värikkäämpi! Apua, blogirosvo, en ole kuullut tuosta!

  VastaaPoista
 4. Tuleepa taas aivan superhienoa!
  Voi mikä harmittava blogirosvo! Miks kaikki hauska pitää jonku aina pilata!!!?

  VastaaPoista
 5. En oikein ymmärrä, mitä kenenkään hyödyttää kopioida blogeja, jos sisältö on täsmälleen sama kuin jo valmiiksi nähtävillä olevissa blogeissa. En minäkään antaisi mitään salasanoja enkä avaimia kenellekään.

  Kerran huomasin, että Wikipediaan oli eräästä toisesta blogistani laitettu suoraan artikkeleita lähdettä mainitsematta. Eihän sekään tietysti toisaalta paha asia ole, mutta minusta sekin oli toisen tekstin omimista. Nyt tietysti joku luulee, että se olenkin minä, joka olen kopioinut Wikipediasta :(

  VastaaPoista
 6. Aivan todella upeaa!
  Voi, vitsit mikä harmittava blogirosvo, kyllä nykyään ei mikään saa olla rauhassa, aina jonkun pitää varastaa toisten juttuja, ties mihin tarkoitukseen:(

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava tulee tuosta työstäsi. Kiva nähdä sitten valmiina.
  Mitä järkeä tuollaisessa rosvouksessa on, törkeetä tosiaan. Enää ei riitä että työt kopioidaan, nyt viedään koko blogi. Toivotaan, että jotain saisi googlekin tehtyä tälle.

  VastaaPoista