torstai 23. huhtikuuta 2015

Sarjan viimeinen

Tänään tikkasin loppuun naaraspunatulkkukirjomukseni.  Kirjoin senkin vuosi sitten, mutta nyt on henki päällä viimeistellä joitakin töitä, jotta saan valmistuneiden listalle jotain.
Samalla konseptilla kuin sinitiainen ja urospunatulkku meni tämänkin tikkaaminen.  Vanuna on villavanu ja höyhentikkaukset pullistelevat niinkuin niiden pitääkin.

Sinitiaiselle löytyi ottaja ja teen siitä sohvatyynyn päällisen.  Tikkasin tyynyyn taustakappaleen katedraalin ikkunamallilla.  Vähän tylsää tehdä yhtä ja samaa mallia koko taustakappaleeseen, mutta sehän jää taustalle eikä se saa kilpailla kirjotun etupuolen kanssa.  Tikattu tausta on kuitenkin ryhdikkäämpi kuin pelkkä kangas.
Vielä on keljuin homma edessä, eli vetoketjun ompeleminen tyynynpäälliseen.  En tosin ole edes hankkinut sitä vielä. Vetoketjun ompelemisessa ei ole mitään luovaa eikä siinä nimenomaan saa olla luova, tai tulee kummallinen lopputulos.

Tikataan taas
Milja

9 kommenttia:

 1. Nytkö ovat kaikki talven lintulautailijat valmiina ;) Hyvä idea laittaa tuota katedraalin ikkunaa tyynyn takapuolelle!

  VastaaPoista
 2. Hieno on tämäkin ja taustan tikkaus on kaunis!

  VastaaPoista
 3. Huikeita tikkauksia! - Tilkkutyöni ovat esillä 29.4. asti, ke- pe klo 15-18 ja la-su klo 10-16, vappuaattona käyn purkamassa näyttelyn seuraavan alta pois. Osoitten ilmeisesti tiedät.

  VastaaPoista
 4. Nämä sun linnut ja tikkaukset on niin ihania!

  VastaaPoista
 5. Kyllä nämä sinun lintujutut on vaan niin hienoja ja kekseliäästi toteutettuja. Luovuus ja tekniikka kohtaa.

  VastaaPoista
 6. Tuohon tyynyyn nojailu on ehdottomasti kielletty!

  VastaaPoista
 7. Tipusesi ja tikkauksesi kilpailevat ihan omassa sarjassaan, huipputasoa!

  VastaaPoista
 8. Nostan hattua ja kumarran syvään. Hienoa!

  VastaaPoista