perjantai 20. maaliskuuta 2015

The Quilt Showta ilmaiseksi 20.-22.3.

Jos et vielä ole nautiskellut the Quilt Showsta, niin nyt voit katsoa vaikka kuinka monta jaksoa kansainvälisen tilkkuiluviikonlopun kunniaksi 20.-22.3.2015 . The Quilt Show.  Katselu edellyttää rekisteröitymistä.  Kaudet 1-15 ovat katsottavissa ilmaiseksi.

Katsottavaa on yli 200 tunnin verran, joten kannattaa kuoria kermat päältä ja valita omien mieltymysten mukaisia jaksoja. Watch-kohdasta valitse search shows ja Search-kenttään suosikkitekniikkasi tai suosikkitilkkuilijasi.  TQS:n juontajina ovat Ricky Tims ja Alex Andersson. Kaksi erilaista tilkkumaailman tähteä, jotka toimivat hyvin yhdessä. Jokaisessa jaksossa on vierailija tai pari.

TQS ei ole järin kallis. Vuosi maksaa 42,95 dollaria.  Siihen kuuluu kaksi kautta.  Oikeutesi katsoa noita kahta kautta säilyy, vaikka et jatkaisi tilaustasi.

Lisäksi TQS:n sivuilla on paljon opetusvideoita ja muuta mielenkiintoista. 

Uusi tilkkuiluun keskittynyt ryhmä "Tilkusta asiaa" facebookissa
Tilkkutaiwas-blogin Hannele perusti uuden fb-ryhmän. Ryhmä on teknisesti suljettu eli vain ryhmän jäsenet voivat lukea sitä ja lisätä sinne omia tilkkutöiden kuviaan.  Kaikki intohimoiset tilkkuilijat voivat ilmaista halunsa liittyä ryhmän jäseniksi. Pyrimme hoitamaan hyväksymisrutiinin nopeasti.

Ryhmään liittymällä blogittomatkin tilkkuilijat voivat julkaista ihania tilkkutöitään muiden ihailtavaksi. Ryhmässä jaetaan ja saadaan tilkkutöihin liittyvää informaatiota ja nautitaan tilkkuilun ilosta.

2 kommenttia: