torstai 26. maaliskuuta 2015

Punarinta ja hattivatteja

Nyt saisivat jo pikkulinnut palata Suomeen.  Tarvitsisin lisää pikkulintukuvia.  Siis itseottamiani valokuvia ei kenenkään toisen. Vielä löysin jonkinlaisen kuvan punarinnasta.  Siitä kirjoin kyseisen rimppakintun.
Minulla olisi lähempääkin otettu ja tarkempi kuva, mutta siinä punaisesta rinnasta on vasta häivähdys, kun kyseessä oli kesän poikanen.  Tuo aikuisen linnun ruosteenpunainen rinta on kuitenkin ko. linnun tuntomerkki, joten käytin siis huonompaa kuvaa.

Tuleva viikonloppu menee tikkaustaitojen kehittämisen merkeissä.  Etsiessäni tarvikkeita löysin hauskimman tekemäni harjoitustilkun.
Hattivatteja tikkasin Nyyti ja Tuittu peiton ylä- ja alareunoihin.  Vapaan konetikkauksen ei siis tarvitse olla pakonomaista muurahaisenpolkua.

Mukavaa viikonloppua kaikille
Milja

7 kommenttia:

 1. Hauska tikkausharjoitus hattivateista, mukavaa viikonloppua sinullekin:)

  VastaaPoista
 2. Oikea söpöliini rimppakinttu!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on komia rimppakinttu ja söpöjä hattivatteja

  VastaaPoista
 4. Punarinta on niin kaunis lintu. Olen sitä ihaillut syöttöpaikallani. Se pitää päätä vähän kallellaan juuri niinkuin olet kirjonut!
  Humoristiset hattivatit!

  VastaaPoista
 5. Niin on kauniit ja hooikat jalat tuolla punarinnalla. Tässä tulee samalla opittua uusia lintuja. Hattivatit on siis niin hauskat!

  VastaaPoista
 6. Ihana Punarinta. Meillä asuu yksi pari jo monettakohan vuotta.

  VastaaPoista
 7. Oih, miten ihana hattiwatitus!! Nyt tuli hyvä syy vielä joskus opetella vapaatikkauksen taito!! :oD

  VastaaPoista