perjantai 28. marraskuuta 2014

Vahinkoblokki ja liian vähän valkoista

Levitin katoava tiimalasi -blokit lattialle ja kuvasin. Kuvasta huomasin heti, että yksi blokki onkin vähän erinäköinen.  Olin levittänyt blokit työväenopiston pöydälle, eikä yksikään kurssilainen huomannut virhettä. Enkä tietysti itsekään. Valokuva on aina armoton.
Mallista poikkeava blokki ei ole hassumman näköinen.  Se on vähän rauhallisempi kuin mallin mukaiset. Ehkä teen lisää niitä.  Blokin keskipala jäi kääntämättä ja siksi keskelle ei muodostu nelipalaa. Miten näin pääsi käymään -- helpossti, kun on liian tyytyväinen sarjatuotanto-menetelmäänsä.

Viime viikonvaihteen puuhastelujen jälkeen tämä työ on nyt melkein pysähdyksissä. Minun silmiini se on liian tumma.  Täytynee penkoa kaapista todella vaaleanpunaisia kankaita. Yksi löytyi jo ja nyt käyttämiäni vaaleanpunaisia on reilusti. Haluaisin käyttää pois kauniita kirkkaanpunaisia ja hauskoja tummia syvänpunaisia, mutta lopputulos lienee tärkein.

Mielessä on käynyt myös vaihtoehto, jossa tekisin ison valkoisen pinnan peiton keskelle ja blokit kiertäisivät sitä. Pinnassa voisi olla jotain trapuntokoristeita ja tikkauksia. Silloin peitosta tulisi vaaleampi. Minun silmäni kaipaavat niin kovasti valoa ja valkoista.

8 kommenttia:

 1. Eipä osunut silmään virheblokki ennenkuin mainitsit ja tarkkaan rupesin etsimään. Kiva malli on sekin:)

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, en olis huomannut, jos et olisi virheestä maininnut. Ja sittenkin piti oikein tihrustaa, että sen löysi :-) Itse tykkään noista väreistä, mutta pitäähän sen olla tekijällekin mieluinen :-)

  VastaaPoista
 3. Eikös kunnon tekijän työssä kuulukin olla yksi "erehdys"! Minusta se sopii joukkoon mainiosti.

  VastaaPoista
 4. Eipä paljon erotu erilainen blokki ja molemmat ovat kivan näköisiä, kiva peitto tulossa.

  VastaaPoista
 5. Tuijotin tuota kuvaa enkä kyllä hoksaa missä se erinäköinen olisi!

  VastaaPoista
 6. Etsiä piti minunkin, anna olla siellä ja laita vieraasi testiin, miten tarkkasilmäisiä ovat!

  VastaaPoista
 7. Löytyihän se pitkän tiirailun jälkeen, mutta kauan piti etsiä. Kuten sanoit, niin vahinkoblokki on rauhallisempi kuin se oikea. Kaunista punaista.

  VastaaPoista
 8. Jokaisessa yössä kuulemma pitäisi olla virhe. Kiva malli

  VastaaPoista