perjantai 14. marraskuuta 2014

Sukat ja ihmettelyä

Kun Lea Neula & Puikko -blogista saa aikaan monet sukat kuukaudessa, niin minäpä taas onnistuin kuluttamaan monta kuukautta yhden sukkaparin tekemiseen. Tekele lojui näkösällä  sohvapöydällä, mutta peukalonjuuri osoitti mieltään aina jo parin kerroksen neulomisen jälkeen. Nytkin sattui, mutta päätin viedä homman loppuun yhdellä sattumisella. Aloitin huhtikussa ja nyt on marraskuu.
Lankana on Novitan Nalle. Se tuntui koko ajan normaalia ohuemmalta. Sisareni huomautti heti keskenräisen sukan nähdesssään, että teenpä ohuesta langasta. Punnitsin äsken sukat ja langanlopun. Painoksi tuli 90 g sadan gramman sijaan. Hmm...

Minne ovat pikkukuvat (thumbnails) kadonneet?
Olen valinnut blogilistojeni vaihtoehdoksi "Näytä pikkukuvat". Silti sekä kotimaisten että ulkomaisten blogieni listoille 3.11. jälkeen tulleissa postauksissa ei näy kuvia (paitsi Ulla's Quilt world sai jotenkin kuvan aikaiseksi uusimalla postauksen). Sitä vanhemmissa kylläkin.  Koska seuraan suosikkiblogejani noiden listojen kautta, enkä ilmoittaudu blogeissa niiden lukijaksi, niin vaihtuvat kuvat kertovat aina, että jotain uutta kivaa olisi luettavissa. Yritin googlata, olisiko jossain jotain infoa asiasta, mutta en onnistunut löytämään mitään uutta.
Googlella kehittäjät kehittävät aina välillä ihmeellisiä ilmentymiä. Täytynee taas etsiä se paikka, mistä ihmettelyn saa laitetuksi G:lle.
P. S. klo 17:43 Näköjään pelkkä julkinen ihmettely auttoi ja kuvakkeet ilmestyvät uusiin postauksiin. 

7 kommenttia:

 1. Samaa pikkukuvien puuttumista olen ihmetellyt. Kokeilin miten kuvien liittäminen minulta onnistuu.
  Hienot sukat mutta älä sentään terveytesi kustannuksella...

  VastaaPoista
 2. Olen myös jossain vaiheessa ihmetellyt samaa, mutta en sitten asiaa jäänyt miettimään, mutta nyt kun sen kirjoitit...
  Kivat sukat ja parempi myöhään kun ei milloinkaan:)

  VastaaPoista
 3. Ohuet sukat on ihan parhaat, sillä ne mahtuvat normaali kenkiin. Paksuihin tarvii huopatossut...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tuli edelliseen yritykseen niin sekopäistä tekstiä (pään oikolukuohjelmassa on jotain vikaa + liian sukkelat sormet :), että otetaan uusiksi. Huomasin siis vasta sinun ja Tilkkuilon postauksista, että omatkin kuvani ovat kateissa. Sain ne kyllä takaisin muuttelemalla asetuksia eestaas. Kauniit sukat!

  VastaaPoista
 6. Hyvä aikataulu sinulla noiden sukkien kanssa. Mitä ihmettä niillä olisi kesällä tehnyt? Lean tahtiin ei kukaan normi-ihminen pääse.

  VastaaPoista