keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ritvan näyttely jatkuu vielä

Ritva Ljungqvistin tilkkutöitä on ollut esillä Vantaan Sinellissä syyskuusta asti. Näyttely on myyntinäyttely ja auki vielä 15.1.2014 asti.  Sinelli löytyy Varistosta Martinkyläntie 63:sta. Sinelli on askartelutarvikkeita myyvä kauppa, tosin sieltä löytyy jonkin verran tilkkuiluun liittyviä artikkeleita kuten leikkuumattoja ja leikkausvälineitä ja pieni valikoima kankaitakin on siellä.
Ritva Ljungqvistin tilkkutyö, jonka kuvasin näyttelyssä
Ritva on kuulunut Syyrinkiin sen alusta lähtien eli parikymmentä vuotta.  Ritva on opiskellut tilkkuilun ulkomaisista kirjoista ja lehdistä.  Hän on pitänyt Syyringille monenlaisia kursseja ja opetti Arbiksessakin 90-luvulla.  Kuten kuvasta näkyy, hallitsee hän erinomaisesti valoisuuden käsittelemisen.

Tilkkuyhdistyksen www.finnquilt.fi sivusto on uusiutunut.   Tilkkuyhdistyksen hallitus otti käyttöön julkaisujärjestelmän ja nyt hallituksen jäsenet ylläpitävät sivustoa ilman erillistä ylläpitäjää.  Hieno harppaus viestinnässä.  Osallistuin projektiin tekemällä puheenjohtajalle listan asioista, joita voisi olla siellä.  Hallitus täydensi ja muokkasi listaani ja nyt yhdistyksen säännöt ja moni muu asia, jotka ennen oli piilotettu ns. kiltakansioon ovat luettavissa.  Hienoa avoimuutta.  Kestänee jonkin aikaa ennen kuin ehtivät päivittää kuvia galleriaan, mutta nyt on väline, jolla ajankohtaiset asiat saadaan ripeästi tiedotettua. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos tiedosta Finnquiltin sivujen uudistumisesta. Uudistus oli tarpeen, nyt näyttää jo paljon paremmalle! Kaipasinkin esim,. yhdistyksen sääntöjä näkyviin. Kuvaamasi tilkkutyö on kaunis!

    VastaaPoista
  2. Upea tilkkutyö!
    Finnquiltin sivuihin kävin tutustumassa ja hyvä jos nyt pysyy paremmin ajan tasalla tiedot.

    VastaaPoista