maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää joulua

Oikein rauhallista joulua kaikille tilkkutöiden harrastajille ja myös satunnaisista syistä tähän blogiini eksyneille.  Tuon kranssin olen kuvannut yhdessä suosikkipaikoistani eli Seurasaaren sillalla. 

Oma ompelukoneeni on nyt ollut noin viikon hupun alla. Joulun jälkeen sitten taas se pääsee hommiin.  Toisaalta olisi taas aika huolehtia Tilkkulehden avustamisesta.  Katsotaan, mitä syntyy.

Blogini täytti kaksi vuotta nyt joulukuussa.  Vuosipäivä vilahti huomaamatta ohi,  On ollut ihanaa saada kannustavia kommentteja ja huomata että blogia seuraa moni tilkkuilija, vaikka olen lipsahtanut perinteisestä tilkkuilusta kokeileville sivupoluille. 
Joulukuussa oli pakkaspäiväkin ja silloin kyhmyjoutsenet ja kanadanhanhet joutuivat toimimaan jäänsärkijöinä Seurasaaren rannoilla.  Joutsenten poikaset tulevat lentokykyisiksi kovin hitaasti ja siksi tämäkin joutsenperhe joutui etenemään uimalla vielä joulukuun puolivälissä.  Viime päivien lämpimistä säistä johtuen ne saavat nyt uida avovedessä.

8 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa ja rauhallista joulua myös Sinulle. Hupun alla koneet meilläkin odotellen uusia ideoita ja inspiraatioita.

  VastaaPoista
 2. Pimeenä minunkin ompelukoneeni joulua viettää niin kotona stadissa kuin täällä mökillä Kiteellä, vuodenvaihteen jälkeen pääsevät sitten tositoimiin Suomi-Englanti-maaottelun tiimoilta, suunnitelma on jo tehty, kaavoja ehkä pyhinä vähän piirtelen.
  Oikein mukavaa jouluoloa sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Samoin täällä saa ompelukone lepäillä joulun yli. Kiitos itsellesi mielenkiintoisista kokeiluista, joita on kiva seurata ja onnittelut blogin vuosipäivästä!
  Mukavaa ja levollista Joulu!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua sinullekin. Tilkkulehden juttuja odotellen...

  VastaaPoista
 5. Joulu on jo vietetty ja voit herättää koneesi peittojen alta. Minun kone on jo hyvin voimissaan nukuttuaan 2 päivää joulu-unta. Se surisee kauniisti.

  VastaaPoista