sunnuntai 25. elokuuta 2013

Oranssi työ tikkausvaiheessa

Liitin reunuksen oranssiin työhöni ja kulmapalatkin ovat nyt paikoillaan.  Lentävät hanhet kiertävät vastapäivään ja ajattelen antaa nimeksi "Vastapäivään".  Kokosin työn kerrokset ja aloitin tikkaamisen.  Taustakankaana on todella räväkkä kangas.  Päällisen koko on 90 cm x 90 cm
Työ on tässä kuvassa osittain tikattuna.  Tikkauslankana on vaaleankeltaista pätkävärjättyä Sulkyn puuvillaa.  Osassa ruuduista on ympyröitä ja niiden sisällä paisley-kuvioita.
Tänään ei ollut hyvä tikkauspäivä.  Toivottavasti huomenna menee paremmin.   Neula irtosi kesken tikkaamisen, olin kiinnittänyt sen ilmeisesti sen verran kevyesti, että hurja tikkaaminen varisti sen irti.  Kiristysruuvissa ei ole ruuvarin koloa vaan se pitää pyörittää sormin kireälle.  Jos kierrän kireälle, sitten en tahdo saada auki.  Onnistuin myös irrottamaan BSR-jalan koneesta työtä käännellessäni.  Se ei irronnut kokonaan, mutta alkoi heilua.  Mitään vahinkoa ei käynyt sille.  Tikkaamani kuviot eivät juurikaan eroitu valokuvassa.  Kun saan valmiiksi, niin sitten ota lähikuvia tikkauksesta.

Tilkkkuyhdistyksen suomalais-brittiläinen kankaanvaihto
Postitin jo omat kankaani Pirjolle.  Hänen postipoikansa saa polkea tavallista rivakammin kun kangaskirjeitä kertyy reilusti yli sata.  Minun kirjeeni painoi 256 g.  Siinä on kankaat, palautuskuori, kortti.  Lokakuussa sitten pitäisi tulla minulle haastekankaat.  Saapa nähdä, mitä saan.  Lähettämäni kankaat olivat 2 marimekkoa, 1 kangastus ja yksi jonka valmistajasta en ole varma.  Aika täyteläiset värit, eli vastaanottaja joutuu etsimään kevyempiä omista laareistaan. 

Kommentit
Lukijoiden kommentit ovat yleensä aivan ihania, mutta nyt laitoin tilapäisesti eston anonyymeille kommenteille.  Kyllästytti, kun yhteen keväiseen postaukseen tuli jatkuvasti anonyymejä englanninkielisiä roskakommentteja.  Niillä kommenteilla ei ollut mitään tekemistä postauksen sisällön kanssa. Sitä postausta pommitetaan USA:sta lukuisia kertoja päivässä, enkä ymmärrä miksi juuri sitä.  Pommitus tulee ilmeisesti jostain robotista ja esimerkiksi Analytics jättää ne huomiotta, vaikka Blogger näyttää ne.  Olen siis edelleen erittäin ilahtunut jokaikisestä oikean ihmisen jättämästä kommentista. 

4 kommenttia:

  1. Tästä oranssityöstä pidän todella paljon.

    VastaaPoista
  2. Oletpas ollut ahkera! Kankaat jo postitettu ja tikkaus etenee niin, että neulatkin katkeilee. Oranssista saa energiaa!

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot värit ja kaunis työ. Oranssi on niin hehkuvan ihana tilkkutöissä.

    VastaaPoista