lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ja aurinko paistoi

Sääennusteet saivat meidät pukeutumaan sadesään mukaisesti Syyringin ensimmäiseen Quilt in Public tapahtumaan. Mutta aurinko helli meitä paisteellaan.  Jopa nurmi oli niin kuivaa, että sen päällä saatoi istua.
Oli kivaa, kun meitä tultiin tapaamaan.  Tilkkutaiwaan Hannele löysi meistä peräti viisi blogituttua ja nyt olemme enemmän kuin pelkkiä bloginimiä.
Saimme oppia, että blogejamme lukevat myös erittäin mukavat mutta ihan tuntemattomat ihmiset sillä paikalle tuli lukijoitamme blogien innoittamana.  Kauppakin kävi ja jos olisimme olleet kaupallisemmin varustautuneita, niin olisi käynyt vielä paremmin. 

Kokemus oli kiva, vaikka en tehnytkään tilkkutyötä puistossa. Delegoin nuppupeiton pään kääntämisen Eijalle, joka tekikin hirmuisten taitavaa työtä. Jouduin pyörittelemään peittoa löytääkseni hänen käsin ompelemansa sivun.  Tein viikolla nuppupeiton, jonka ompelin pussiin jättäen alareunan ommeltavaksi QUIP päivänä.  Peitosta kerron seuraavassa postauksessani. 

Jaoimme kävijöille kutsuja Syyringin elokuun kokoukseen.   Näin kivasti onnistunut tapahtuma innoitta meitä varmaan ensi vuonnakin tilkkuilemaan julkisesti.  Olipa hieno päivä.

3 kommenttia:

  1. Jep, erittäin onnistunut päivä. Saammekohan samanlaisen ilman ensi vuodeksi?

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun aurinko paistoi, mutta meillä täällä pohjanmaalla satoi, vaikka päivästä tuli kuitenkin kiva, hauska ja loistava kuten teilläkin!
    Kiva kun on tälläisiä päiviä ja saa rantautua maastoon tilkkuilemaan!
    Ensi vuonna uudestaan.

    VastaaPoista