tiistai 1. tammikuuta 2013

Onnellista uutta vuotta 2013

Lueskelin Tilkunviilaajan blogia ja totesin, että omien saavutusteni mittaamiseen sopivat Erna Tauron ihanan Syyslaulun sanat, jotka on tehnyt Tove Jansson

"Det är så mycket saker jag skulle sagt och gjort, och det är så väldigt lite jag gjorde".
Liimaharsoapplikaatio "Opuntiat", jonka ompelin keväällä valmiiksi asti
 
Minulla ei ole pitkää listaa vuonna 2012 valmiiksi tehdyistä tilkkutöistä.  Kokeiluja on sitäkin enemmän.   Mottoni on edelleen, että harrastuksen täytyy olla hauskaa.  En saa tuloja tilkkutöistä, mutta hauskaa täytyy pitää.  Kaikkinaiset kokeilut ovat hauskoja, mutta tilkkutöiden viimeistely on osoittautunut raa'aksi työksi.

Vuoden 2013 tavoitteinani on
 1. Jatkaa tilkkutöihin liittyvien uusien ja vanhojen tekniikoiden kokeilua ja kehittyä niiden hallinnassa
 2. Kirjoittaa kokeiluistani tänne blogiin
 3. Kirjoittaa kokeiluistani ja vähän muustakin Tilkkulehteen (Ellette te hyvät lukijat innostu toimittamaan lehdelle niin paljon juttuja, että minun ei enää kannata tarjota tylsiä juttujani sinne.)
 4. Hyödyntää mahdollisimman paljon jo hankkimiani tilkkutyömateriaaleja
 5. Jatkaa kodin siivoamista tavaroista, joita en tarvitse
 6. Tehdä ainakin yksi vetoketjupussukka valmiiksi (on jo aloitettu)
 7. Teen kaiken voitavani, jotta säät paranisivat täällä Helsingin horisontissa ;D
 Päivä on tänään 10 minuuttia pitempi kuin joulukuun lyhimpänä päivänä. Valoa kohti mennään.

5 kommenttia:

 1. Kyllä, harrastuksen pitää olla hauskanpitoa! Hyvä, että kokeilet kaikenlaista monen muunkin puolesta. Voisithan luetella "valmiiden" sijaan, montako kokeilua olet tehnyt!

  Et näköjään laske lasinalusia projekteiksi? Niitä olet saanut valmiiksi.

  Ja Tilkkulehti-juttusi eivät ole tylsiä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä olen samaa mieltä harrastuksen pitää olla hauskaa!
  Hyvää alkavaa tilkkuvuotta ja paljon mielenkiintoisia kokeiluja!

  VastaaPoista
 3. Tauron teksti osuu ihan nappiin, paljon on jäänyt suunnitelmia varastoon. Ja moneen suunnitelmaan on tarvikkeet hankittuna. Ihan samoilla linjoilla sinun kanssa, hauskaa on oltava! Toivottavasti voimasi riittävät tuon säätilan järkkäämiseenkin, vaikka se on listallasi viimeinen. Tsemppiä kaikkiin projekteihisi!

  VastaaPoista
 4. Hauskanpitoahan tämä on, eihän tätä kai muuten tekisi? Allekirjoitan kanssasi tavoitteen tavaran vähentämisestä, en valitettavasti voi tehdä sitä kuitenkaan kuin omalta osaltani, satun asumaan miehen kanssa, joka haluaa museoida kaiken :-D. Jatka ihmeessä juttujen tekoa, lehden "ilmeestähän" me jo keskustelimme taannoin! Hauskaa tilkkuvuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa, hauskaa ja hauskaa - sitä tämä on (tilkkuilu) vaikka hauskaa pidän monta kertaa muidenkin kässäjuttujen kanssa. Kivat tavoitteet sinulla ja paras tuo viimeinen! Hyvää alkanutta tilkkuvuotta!

  VastaaPoista