tiistai 11. joulukuuta 2012

Vuosi bloggaajana

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun aloitin tämän blogin. On ollut aivan ihanaa saada teiltä lukijoilta kommentteja töistäni ja kirjoituksistani.

Aika ei ole ilmeisesti mennyt ihan harakoille, koska sain aikaan yhdeksän komeaa varista.
En osaa järjestää mitään blogiarpajaisia, enkä ole koskaan sellaisiin edes osallistunut. Suokaa anteeksi ihanat lukijat.

Olen moneen kertaan valittanut blogissani sitä, että ranteeni ovat niin kipeät ja kuluneet ja siksi variksia tehdessänikin rajoitin homman sellaisiin työtapoihin, jotka eivät vaadi käsinompelua.  Passitoimistossa käydessäni paljastui, että sormenpääni ovat niin sileäksi kuluneet että kunnollinen sormenjälki oli mahdollista saada kummastakin kädestä vain yhdestä sormesta.  Yli 30 vuotta IT-hommia ja päivittäistä kirjoittamista tietokoneen näppäimistöllä on siloittanut sormenpäät ;) Siitä huolimatta tulen jatkamaan bloginpitoa.

Yritin saada taas jotain tolkkua blogin tilastoista.  Google Analytics ja Blogspotin omat tilastot näyttävät niin erilaisia lukuja, että en tiedä mihin uskoa. Blogspotin mukaan ulkomaisia vierailuja on monesta sellaisesta maasta, joista Analytics ei ole tehnyt havaintoja. Lisäksi toinen esittelee käyntejä ja toinen sivujen katseluja.  Varmaa on se, että tämä on 101 postaus. Kommentteja olen saanut 320 kpl, mitä pidän kivana lukuna vaatimattomalle suomenkieliselle blogilleni.  Jatketaan samoissa merkeissä.

7 kommenttia:

 1. Onnea vuoden vanhalle! Niin se on, tässä joulun alla vanhakin nuortuu, koskapa Kvilttaajana täytät vasta tuon yhden vuoden.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Jatketaan vaan samaan malliin:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 1-vuotiaalle! Nuo varikset on aina yhtä ihania!

  VastaaPoista
 4. Grattis! Tuo on kyllä aika kamalaa, että sormenjäljet voi kulua. Voiko se olla tottakaan? Jos olisin rosvo, kuluttaisin sormenjäljet pois ja alkaisin tärkeisiin hommiin.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut minultakin 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! On tää bloggailu kyllä aika kivaa, eiks vaan.

  Noissa tilastoissa on minulla myös ollut ihmettelemistä. Minun kävijälaskuri antaa ihan eri lukuja kuin blogspotin kävijälaskija esim.

  VastaaPoista