keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kenkuttaa

Lukijoille on varmaan käynyt selväksi, että luen Quilting Arts magazine lehteä ja siihen liittyviä oheistuotteita.  Olen ostanut kaikki Quilting Arts TV DVD-boksit ja kirjoja ja muuta lehden kustantajalta Interweavelta.  

Kaikki on pelannut usean vuoden ajan tähän asti hienosti, mutta nyt jotain on tapahtunut.  1,5 viikkoa sitten tilaamani DVD-boksi ei ole lähtenyt kustantajalta liikkeelle, mutta sen hinta veloitettiin jo 26.11.2012 luottokortiltani.  Mihinkään tiedusteluun ei tule kuin automaattinen vastaus, että vastaavat muutaman päivän kuluttua. Tilauksen seurannassa ei näy mitään luvattua toimituspäivää, tilausvahvistuksen mukaan toimitus piti tapahtua kahden päivän sisällä.

Quilting Arts lehti on tilattuna tullut aina ihan 1. tai 2. päivä, mutta nyt sitäkään ei ole näkynyt.

Kustantajalta tulee päivittäin sähköposteja, joissa mainostetaan suuria säästöjä jos tilaan nyt. En todellakaan tilaa enää mitään sieltä ennen kuin olen saanut jo maksamani tuotteet.  Onkohan muilla samanlaisia kokemuksia?

P.S. 6.12. Suuresta rahasta ei ole kyse. Tilauksen arvo postikuluineen on n. 40 euroa. Tilaan pienissä erissä, jotta paketit eivät juutu Tullipostiin. Tuote QA TV series 1000 on sellainen, mitä ei voi ostaa mistään muualta.  Edelleenkään ei ole tullut vastausta eikä tietoa lähettämisestä.  Ehkä alkavat joulun jälkeen selvittää sotkujaan ja asia selviää.

3 kommenttia:

  1. Raivostuttavaa. Ei kai ole mennyt konkkaan. Eikö niillä ole mitään asiakaspalvelu-osoitetta? Sellaisesta minä sain avun McAfee:lta, tosin uhkailujen jälkeen, mutta sain kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Ei ole kokemusta, mutta harmittavaa jos ei tilattua tuotteita tule jos kerran maksutkin on jo veloitettu!

    VastaaPoista
  3. Nuo on kurjia juttuja. Harmittaa vaikka menetys ei niin kauhean suuri olekaan.

    VastaaPoista