sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Mukinalussetti valmistui

Isommat ompelukseni näyttävät jumiutuneen, mutta nyt sain edes jotain pientä aikaan.  Joulunpunainen mukinalussetti on nyt ommeltu ja tikattu.
Aluset on ommeltu pussiin ja välissä on silittämällä kiinnitettävää koviketta.  Tikkasin vapaalla konetikkauksella. Tällaista pientä palaa on vähän hankalaa kuljettaa, kun ei ole oikein mistä tarttua kiinni ja ohjata. Mutta jonkinlaista kiemuraa tuli kuitenkin. Nyt voin onnitella itseäni, että olen saanut jotain aikaan aloittamatta jotain muuta työtä kesken projektin. Eilen leikkasin ja ompelin, tänään tikkasin.  Alusten koko on 17 x 17 cm, jotta glögimukin vierelle mahtuu piparikin.


4 kommenttia:

 1. Kauniita värejä:)
  Pientä ommeltavaa minullakin oli suunnitteilla viikonlopuksi. Aika on kuitenkin mennyt kuvien pakkailun ja ulkoilun ja peruskotihommien merkeissä:) Ehkä ensi viikonloppuna pääsen taas lempipuuhiini:)

  VastaaPoista
 2. Kauniin jouluisen/ mausteisen värisiä mukialusia!

  VastaaPoista
 3. Juuri sopivia glögilasin alle! Kauniit tikkaukset.

  VastaaPoista
 4. Samat on aatokset minullakin, taidankin ottaa keskiviikon kurssille mukaan näihin sopivat tarvikkeet. Jostain vain täytyisi löytää tuo liimalla varustettu tukimatsku piilostaan.

  VastaaPoista