keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Onnellinen kirjojen omistaja

Yllätys, yllätys: Postin kuriiri toi puoli tuntia sitten paketin, jossa olivat C & T Publicationsilta tilaamani kirjat.  Aivan mahtavaa!  Lähetyksen liikkeelle saaminen kesti 6 viikkoa ja sitten ne tulivat kuudessa päivässä Kaliforniasta kotiini.  Selasin kirjat pika pikaa läpi ja kaikki näyttävät juuri sellaisilta kuin toivoin. Postitus maksoi enemmän kuin kirjaerä eli erittäin edullisia alehankintoja.
Kaikki kirjat ovat jollain tavoilla taidetilkkutöihin liittyviä paitsi Don Linn = Mr. Quilt'in tikkausmallien kirja.  Nyt tietysti mietin, miksi en tilannut enempää. Yritin pitää loppusumman niin matalana, että kirjat eivät juuttuisi tulliin ja että en joutuisi maksamaan arvonlisäveroa lähetyksestä.

Sirpa Mettänen on nyt julkaisstu TilkkuVirtojen uudet sivut, joiden alkuun saattamisessa autoin häntä.  Tämän vuoden ohjelma ja tiedot kursseista löytyvät noilta sivuilta.

Sirpa Mettänen voitti pohjoismasen tilkkutyötapahtuman NQT:n tilkkutyökilpailun Tanskassa toukokuussa.  Kuvaus ja kuva työstä löytyvät työväenopiston käsityön opetuksen blogista.

1 kommentti:

  1. Kirjapaketti tuli tänään tännekin! Valikoimassasi oli pari minunkin paketista löytynyttä: Don Linn ja Color Play-kirja. On taas iltaluettavaa sängyn viereen... Antoisia lukuhetkiä!

    VastaaPoista