perjantai 2. maaliskuuta 2012

Syyringin Lapsettaa näyttely on avattu

Ripustimme eilen kuuden naisen voimin Syyringin tilkkutyönäyttelyn Kustaankartanon ravintolaan. Esillä on lasten ja nuken peittoja. Kiikutin vieraskirjan paikalle tänään.  Voit siis jättää viestejä meille käydessäsi katsomassa näyttelyä.  Voit myös äänestää suosikkityötäsi. Äänestysuurna ja äänestysliput löytyvät töiden luota.
Esillä on 15 lastenpeittoa ja 20 nukenpeittoa.  Oma työni "Nyyti ja Tuittu" on kuvan keskellä. Se perustuu Tove Janssonin "Kuka lohduttaisi nyytiä" kirjan kuvitukseen.  Olen käyttänyt sekä valmista kangasta (maustettuna trapuntolla) että kirjonut koneella Nyytin ja Tuitun ja tehnyt vapaalla konetikkauksella hattivatteja. 

Suurin osa töistä on seinällä. Pieniä töitä on ripustettuna myös pylväisiin. Pylväästä löytyy Paintstik puikoilla maalaamani Ensimmäinen pupu työni, jonka mallina toimi aito citykani pihallamme.  Räikeän vihreä Sammakkoprinssi työni ei löytänyt sopivaa seuraa ja jäi pois tästä näyttelystä.

Näyttelypaikka sijaitsee Helsingissä Oulunkylässä Kivalterintie 16 K:ssa. Parkkipaikkoja löytyy myös sisäpihalta, jolloin ei tarvitse kiivetä portaita.  Bussi 69 kulkee pitkin Kivalterintietä. Käskynhaltijan tietä pitkin kulkee runsaasti busseja mm. 52 Munkkiniemestä ja Jokeri-linja 550. Näyttely on auki arkisin 8-15, viikonloppuisin 10-15 ja viimeinen aukiolopäivä on 31.3.2012.

Tilkkulehti tuli viikolla
Olin osallistunut kahden jutun tekemiseen. Lehdessä on yksi sivullinen kirjoittamiani Sytykkeitä eli vinkkejä ja olin valokuvannut Sirpa Mettäsen näyttelyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti