lauantai 28. tammikuuta 2012

Quiet world valmistui

Paintstikeillä maalaamani merihevoset ovat nyt valmiit.  Tein työstä saman kokoisen ja lisäsin reunoiksi samaa itse värjäämääni kangasta kuin Life is easy työssä. 
Nimilappu ja ripustuskuja puuttuvat.  Yritän nyt sinnikkäästi tehdä loppuun mahdollisimman nopeasti nämä pienet työt, ettei keskeneräisiä kertyisi nurkkiin.  Näitä voisi ehkä kutsua journal quilteiksi.  Tärkeintähän on tehdä jotain sellaista, mitä en ole ennen tehnyt ja ylläpitää jo oppimaani.

Vapaa konetikkaus vesikasveihin ja merihevosiin meni ihan mukavasti tavallisella tikkausjalalla, BSR-jalka sai levätä laatikossaan. Molemmat tikkaustavat on hyvä hallita. Nykyinen koneeni on konetikkauksessa hyvin yhteistyökykyinen.  Entisellä syntyi työn alle mahtavia lankalenkkejä melkein kuin olisin tehnyt ryijyä. Yritin tehdä aalloista melko vapaita, mutta ne ottivat itse lisää vapauksia.

Työn nimi on vähän valheellinen. Eihän veden alla ole hiljaista. Valaat huutelevat toisilleen navoilta päiväntasaajalle, merihevoset Wikipedian mukaan tuottavat ääniä päätään nyökyttelemällä ja  laivojen ja veneiden aiheutamat äänet kulkevat veden alla satoja kilometrejä jne. 

En ole kirjoittanut mitään Syyringin Lapsettaa näyttelystä, koska omat työni valmistuivat jo lokakuussa ja aloitin blogin pitämisen vasta joulukuussa. Olen siis voinut stressittä tutustua maalitikkujen käyttöön.  Tässä kuitenkin näyttelyesite.
 
Syyringin Lapsettaa tilkkutyönäyttely on Kustaankartanon ravintolassa 2.-31.3.2012.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti