perjantai 16. joulukuuta 2011

Kun lampi jäätyy

Eevan peitosta, jonka esittelin eilen, jäi siis yli aika reippaasti blokkeja. Kokosin ne yhteen ja laitoin reunoille lentäviä hanhia kiertämään "lampea" siitä nimi tälle tilkkutyölle "Kun lampi jäätyy".  Hanhirimpsujen välisiin kulmiin laitoin vuosia sitten joulukuusenkoristeiksi tekemiäni frivolité pitsejä.
Tämä tilkkutyö on myös blogini taustakuvana, kuten moni varmaan huomaa.  Työ oli esillä Syyringin näyttelyssä helmikuussa 2010.  Tämän sinävaatteen koko on noin 140 cm kanttiinsa. Vanuna on 100 % puuvillavanu.

Sinisiä kolmioita löytyy vieläkin valmiiksi leikattuina kaapistani ja niistä syntyy taas uutta kivaa. Joukkoon täytyy tietysti leikata lisää. Leikkaan runsaasti paloja ja kokoan niistä yksilöllisiä blokkeja. Joitakin kankaita käytän enemmän ja toiset jäävät sitten käyttämättä. Valinnanvaraa pitää aina olla.

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat molemmat niin peitto kuin tämä seinävaatekin, tarkasti olet ommellut kolmiot yhteen ja nuo frivolité-pitsit ovat kuin piste i:n päälle.
  Minulle tuo sinun blogipohjasi ei näy ollenkaan, on aivan puhtaanvalkoinen pohjanäkymä eli kaikki näkyy erinomaisesti. Terv. Lea P.

  VastaaPoista
 2. Jaahas, vika pohjan näkymiseen onkin täällä, pidän ikkunaa aivan liian kapeana. Eipä enään tarvitse ihmetellä siellä päin että missä vika. Mukavaa viikonloppua t. Lea P.
  Kivasti tuo sanavahvistus tarjoaa sanaa PIRPULI.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, kun selvisi. Pidän itsekin selaimen mahdollisimman kapeana ja säästelen tilaa muille ohjelmille. Kyseessähän on täydennyskuva, jossa ei ole varsinaista informaatiota.

  VastaaPoista
 4. Kauniita molemmat. Ennen kuin työ nimeä, ajattelin, että tämä kuin jäätyvä lammen vesi.
  Mukavaa joulun aikaa.

  VastaaPoista