tiistai 22. maaliskuuta 2016

NYB8 tilkkupinta valmis

Olen yrittänyt keskittyä viime päivinä 8-sakaraisen New York Beauty työni edistämiseen ja tulos on nyt nähtävillä. Tilkkupinta on koottuna.
Pinnan koko on noin 120 cm x 200 cm.  Huomenna mittaan tilkkukurssin isolla pöydällä tarkat mitat.  Sitten voin käydä boordin suunnitteluun.  Boordiin tulee jotain aidosti omaa eli kuvaamieni lintujen silhuetteja leikattuna työn värillisistä kankaista.  Muutaman koekappaleen teinkin jo.
Keltainen talitainen on liian iso. Teen siitä pienemmän version.  Yritän löytää valokuvistani lisää kivoissa asennoissa olevia pikkulintua.  Piirtelen tikkaus- ja lintusuunnitelman voipaperille, kun olen varmistanut mitat.  Voipaperirullasta riittää hyvää ja halpaa suunnittelupaperia.  Linnut applikoin sitten liimaharson avulla.

11 kommenttia:

 1. Pitihän se arvata että jotain hienoa on tulossa:)

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin hyvätltä! Linnut on mahtava idea reunoille. Harmi, etten huomenna pääse työtäsi näkemään.

  VastaaPoista
 3. Taivaallisen upea tilkkutyö!
  Todellista silmän iloa :-)

  VastaaPoista
 4. Tuleepa jännä peitto lintuineen, kiva nähdä huomenna kurssilla lintujen kera. Tikkauksetkin on sitten varmaan ihan muuta kuin suoria saumoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut eivät kerkiä huomiseksi. Ensin mittaan ja mallaan, montako lintua mahtuu kivasti ja sitten kaivan valokuvista sopivia piirreltäväksi.

   Poista
 5. Upea ja linnut ovatkin hyvä idea reunoille!

  VastaaPoista
 6. Linnut on loistava idea! Sopivasti jotain mutta ei kuitenkaan liikaa, eikä ainakaan tavanomaista. Kaksi harrastusta taas yhdistyy :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on niitä juttuja, joita tuskin koskaan tulen itse tekemään, tyydyn vain ihailemaan sinun hienoa ja tarkkaa työtäsi. Kevätaurinkoja koko peitollinen!

  VastaaPoista
 8. Täällä henkäillään ihastuksesta, wow! Ihanaa pääsiäisen aikaa <3!

  VastaaPoista
 9. Kaunis tilkkupinta ja linnut reunoilla tekee siitä juuri sinun näköisesi.

  VastaaPoista