perjantai 8. tammikuuta 2016

Arvonnan palkinnot postitettu

Postitin alkuviikosta ensimmäisen blogiarvontani palkinnot.  Alustat tein vastaanottajan valitseman värisestä kankaasta.  Toivottavasti osuin oikeaan.  Vähän vaatimattomaltahan nuo palkinnot näyttävät, vaikka niissä oli monen tunnin työ. 

Keväänvihreät alustat lähtivät Tilkkureppu blogin Soilelle.
Piparinruskeat lähtivät Satunnainen blogin Paulalle.  Piti ihan verrata ruskeita kankaitani kaapista löytyviin pipareihin.  Nämä ovat ehkä vähän ylipaistuneen, vaan ei palaneen värisiä.  Väriero voi myös johtua eroista "reseptien" siirappipitoisuudessa.

Yksivärinen kangas on sopivin tähän tekniikkaan.  Koristeompeleet hukkuvat painokuoseihin ja painokuosit muuttuvat vain sekavaksi mössöksi.

Tilkkutyökurssi jatkuu ensi viikolla. Kuukauden tauko oli ihan hyväksi.  Omat tilkkutyöprojektit eivät hämmästyksekseni juurikaan edistyneet sinä aikana.  Edellisen postauksen kokeilun sain sentään aikaan ja nyt voin miettiä miten käytän ko. tekniikkaa johonkin oikeaan työhön.

Pakkaset jatkuvat nyt tosissaan. Ulos ei juuri tee mieli kuin pakollisille asioille.  Pakastimen sulatus meni hienosti, kun voi nostaa  pakasteet parvekkeelle suojaamatta niitä mitenkään  eikä tarvinnut pelätä niiden sulamista.  Parin komeron sisältöäkin on tullut pakastetuksi parvekkeella.  Jos pakkasia riittää, niin ehkä kaikki kaapeissa olevat tekstiilit saavat reilun pakastuskäsittelyn.  Tilkkutyökankaatkin varmaan pitäisivät siitä.

Kun on aurinkoista, niin päivän pitenemisen illasta huomaa nyt selvästi.  Valo voittaa.

5 kommenttia:

 1. Juuri hyvä määrä siirappia noissa sinun pipareissa! Olet niin oikeassa tuon kangasvalinnan kanssa; kuviolliset ei sovi tuohon koristeompeluun ollenkaan. Kauniit palkinnot teit ja varmasti saajat ovat iloissaan. Nyt alkoi kaunis lumisade!

  VastaaPoista
 2. Kiitos-kiitos-kiitos makoisista pipareista, siirapin suhde on juuri oikea! :o)
  Tulivat sopivasti loppiaiseksi, heti pääsivät glögimukien alle. Näin kylmillä on mukava muutenkin juoda lämpimiä juomia, pipareilla on nyt ollut menekkiä! :o)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille! Molemmat kivoja, sekä piparit että ne jotka jo kevättä enteilevät.

  VastaaPoista