maanantai 5. toukokuuta 2014

Tilkut Piknikillä ripustajaiset

Tänään maailman upein ripustusporukka laittoi Syyringin tilkkutyöt näyttelyyn kaiken kansan ihailtaviksi.  Tuhannet kiitokset Eija, Lea, Vappu, Soile, Irja ja Marja.  Teitte todella hienon työn.

Irja Moisanderin Pellava, Mari Ahon Pink Youth ja Sirpa Moilasen Sateenkaari sohvallani.
Nyt on näytilla paljon isoja peittoja, vitriinit pullollaan pussukoita ja kasseja ja kaksi ryhmää tilkkutauluja.  Syyringin tilkkutyökurssilla aloitetut liimaharsoapplikaationa tehdyt valkoposkihanhet ova melkein yhtä runsaana, kuin Kaivopuistossa konsanaan.  Käpylä-töistäkin saatiin kokoon kiva kokonaisuus.   Pelkäsin, että turvallisuusviritelmäksi kehittämäni teräsvaijeriratkaisun toteuttaminen olisi hankalaa. Vielä mitä, Lea otti ohjat käsiin ja homma meni kuin lentäen.

Jotain puuttuu vielä eli näyttely on täydellinen vasta, kun tämän blogin lukijat käyvät joukolla katsastamassa sen. 

Jotain pieniä juttuja jäi huomiseksi täydennettäväksi.  Vieraskirjakin näytti tulleen mukanani takaisin.  No huomenna se pääsee näyttelyyn keräämään vierailijoiden kommentteja. 

Näyttelypaikka on Helsingissä Laakson sairaalalla, Lääkärinkatu 8 P.  P-rakennus on sairaala-alueen perällä oleva matalampi talo.  Näyttely on avoinna päivittäin klo 7:00-22:00.  Näyttely päättyy 7.6.2014 klo 18.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa lupaavalta, täytyy ehdottomasti käydä paikan päällä!

    VastaaPoista
  2. Tullaan varmasti katsomaan, kun ennätetään.

    VastaaPoista
  3. Katselin sivuiltanne kuvia ja upeita töitä on. Kiva että ovat näytillä.

    VastaaPoista