perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uutta luettavaa

Tilasin C&T Publishingin alennusmyynnistä 8 kirjaa. Yllätyin iloisesti, kun kirjat tulivat jo tänään. Edellisellä kerralla sain kysellä tilaukseni perään.  Valikoimani on aika sekalainen, on taidetilkkuilua, paper piecingiä ja hyvin perinteistä.  Kirjat olivat halpoja ja siksi uskalsin ottaa riskin.
Näissä on taas pitkäksi aikaa ihmeteltävää.  Pari kolme on tuttuja juttua The Quilt Showsta.  Nähtäväksi jää, miten osaan hyödyntää.

Tilkkuyhdistys laittoi kaikki Tilkkutanssit-kilpailutyöt matkalaukkunäyttelyksi. Olin jotenkin ymmärtänyt että vain palkitut lähtevät kierrokselle, mutta olin väärässä.  Niinpä saan odottaa värikkäitä pulujani kotiin vielä pitkään.  Ei täällä tosin ole lintutöistä akuuttia pulaa ja ainahan voin tehdä lisää lintutöitä, kun tuo työ pääsee matkustamaan.  Killat tilatkaa matkalaukku katsottavaksenne.

8 kommenttia:

 1. Onpa siinä herkullinen tarjottimellinen "naposteltavaa"! Pari noista löytyy täälläkin hyllystä.

  VastaaPoista
 2. Siinä sitä on lukemista joksikin aikaa!

  VastaaPoista
 3. Aikamoinen kirjakasa! Useimmat linnut on muuttosellaisia ja siksi se sinun tiputanssikin nyt lähti reissuun. Ne taitaa kyllä mennä aika epämääräisiä reittejä. Ihan kuin olisi suuntavaisto kateissa.

  VastaaPoista
 4. Kirjaherkkuja! Eikä lihota :D. Pääsin Tilkkupäivillä näkemään työsi ja sen kauniit ja huolella tehdyt tikkaukset. Eivätköhän pulusi vielä kotiinkin löydä.

  VastaaPoista
 5. Voi että mitä mielenkiintoisia kirjoja. Varmasti kuullaan niistä vielä. Kun sinä lintuihminen olet niin mekin olimme aamulla Kytäjällä Metsähanhiparvea ihailemassa aamu bongauksellamme. Niitä oli satoja.

  VastaaPoista
 6. Noiden kirjojen kanssa kuluu mukavasti tovi jos toinekin:)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoisen näköisiä kirjoja. Ja kaikki taitavat olla vähän eri tekniikkoihin ohjaavia.

  VastaaPoista
 8. Paljon kiitoksia kommenteista. Muut laitoin hyllyyn odottamaan vuoroaan ja nyt alan lukea Drafting-kirjaa eli tilkkutöiden matemaattista suunnittelua. Pystyn varmaan suunnittelemaan, mutta millintarkka ompeleminen onkin kokonaan toinen juttu.

  VastaaPoista