keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pulu ja Pulunen -tyyny valmiina

Tein jo pari viikkoa sitten uuden version Pulu-trapuntosta.  Nyt vanuna on puuvillavanu ja koko on sama kuin tyynyn Pulunen-kääntöpuolessa.  Puuvillavanu on ryhdikkäämpää kuin bambuvanu. 
Vetoketjun ompeleminen ei mielenkiinnossa mitenkään pärjää trapunton tekemiselle tai tikkaamiselle, mutta selviydyin tuosta pakkopullasta.
Urospulun puoli
Jotta täysvalkoisen työn kuvaan sain jotain eloa, piti se jättää vähän turhankin tummaksi.
Naaraspulun eli pulusen puoli
Nyt tyyny olisi valmis laitettavaksi esille Syyringin Tilkut Piknikillä näyttelyyn 6.5.-7.6.2014.  Toivottavasti sille riittää tilaa.  Näyttelyn vitriinien täyttymisen näkee vasta, kun pääsemme niitä täyttämään.  Sisätyynynä on vitriiniin mahduttamista helpottamaan vähän vetelä tyyny. 
Näyttelyn esite löytyy blogin oikeasta laidasta. Kaikki blogin lukijat ovat erittäin toivottuja näyttelyssä kävijöitä.  Näyttely on avoinna päivittäin klo 7:00-22:00.  Viimeisenä päivänä eli helluntain aattona näyttely päättyy kuitenkin jo klo 18:00.

Teknistä ihmettelyä
Applen mail alkoi joku viikko sitten valittaa liian monesta samanaikaisesta yhteydestä G-mailin kohdalla. Aika outoa, kun en ole lisännyt yhteyksien määrää.  Saan valituksen loppumaan, kun suljen bloggerin ja blogin selaimessa.  Google käskee painostamaan sähköpostiohjelmien tekijöitä parantamaan ohjelmiaan.   No ilmaiseksihan tässä Googlen palveluita käytän, joten parasta on pistää suu suppuun. 

5 kommenttia:

 1. Upea trapuntotyyny ja kauniit tikkaukset!
  Kiitos kutsusta, harmi vain kun en pääse näyttelyyn, on liian kaukana:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on taas kone laulanut! Hienot pulut. Oletko päättänyt, kumpi pulista saa olla näyttelyssä näkösällä ja kumpi alapuolella?

  VastaaPoista
 3. Hienot tikkaukset ja kaunis kokonaisuus. Nyt näyttää siltä, että teidän kevätnäyttelyssä on niin paljon, niin upeita töitä esillä, että sinne on pakko tulla katsomaan niitä.

  VastaaPoista
 4. Hienot on. Voi vain ihailla tuota luovuuttasi.

  VastaaPoista
 5. Upeaa työtä, herkkä väri toi valkoinen mutta niin raikas!

  VastaaPoista