tiistai 11. maaliskuuta 2014

Naaraspunatulkku kirjottuna

Täytyi kokeilla huollettua ompelukonettani ja tehdä rasitustesti.  Turvauduin taas valmiiseen kuvaan.  Olen tehnyt tämän saman kuvan aiemmin liimaharsoapplikaationa.  Näin ompelukoneliikkeesä naarastulkun väristä lankaa.  Ostin sitä kaksi rullaa, joista toisessa väri vaihtuu huomattavasti terävämmin, kuin tässä nyt käyttämässäni.
Langassa on kuitenkin oikein kivasti eloa.  Nyt muistin laittaa Kvilttaaja-leimankin kuvaan.Kirjoin taas käyttäen kehikkoa ja paksua tear away tukimateriaalia. Piirtelin ääriviivat vesiliukoisella musteella, joka häviää jopa ihan vain ruiskauttamalla vettä piirosten päälle.

Nämä blogiin laitetut kuvat näkyvät Googlen kuvahaulla muiden joukossa ja on oikein hyvä, että niissä on signeeraus siellä satojen samanaiheisten kuvien seassa.

Huomenna on taas tilkkukurssi. Nyt ajattelin ryhdistäytyä ja tehdä sitä mitä ope sanoo eikä omia projekteja.  Jotenkin kangasvaihtotyön valmistuminen helpotti niin, että uskoisin vastaanottimeni taas toimivan.

Jouduin taas rajoittamaan anonyymit kommentoijat pois kommentoimasta. Tuli taas englanninkielisiä mainoksia palveluista, jotka eivät kiinnosta. 

3 kommenttia:

 1. Taas onnistuit tekemään ihan näköistipusen.
  Huomiselle kurssille pakkasin mukaan keskeneräislaatikon sisällön, jos vaikka niistä jotain syntyisi, ainakin pussukoita ja pari kassia.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja niin näköinen punatulkku.

  VastaaPoista
 3. Punis on ihan aidon näköinen. Näin kerran yhden, siis tänä talvena. Oli menossa sairaalaan, istui oven edessä. En tiedä mikä oli kunto, minä vaan kiirehdin bussilleni.

  VastaaPoista