perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ilmaista katsottavaa tänä viikonloppuna

Nyt 17.3.2014 ilmainen katseluaika umpeutui.  The Quilt Show vietti  viikonloppuna 14.-16.3.14 kansainvälistä Quilting viikonloppua ja tarjosi ilmaiseksi katsottavaksi kaikki kausien 1-13 jaksot.  Kukin jakso on noin tunnin mittainen eli katsottavaa on liki 170 tunnin verran. Siihen eivät viikonlopun tunnit olisi riittäneet.  Katsominen edellyttää rekisteröitymistä.  Muutama jakso on aina katsottavissa ilmaiseksi. Kannattaa kokeilla onneaan.

Jos ihastuit, lunasta ns. STAR-jäsenyys ja voit katsoa paitsi uudet jaksto, myös kaikkia vanhoja jaksoja.

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Katsoin jo yhden :)

  VastaaPoista
 2. Niin, tämä olisi parempi vaihtoehtoo kuin sen kamalan kangasvaihtotyön aloittaminen. Siivous ei ole tullut mieleenikään, mutta senkin teen enne tuota ahdistavaa hommaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä. Viikonlopun tunnit eivät mitenkään riittäneet kaiken katsomiseen. Piti valikoida rankalla kädellä ohjelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikein mukavaa tietää, että edes joku uskalsi tarttua tilaisuuteen. Keskittyminen itselle ajankohtaisimpiin kannattaa aina.

   Poista
 4. Kävin myös katsomassa muutaman, mutta aika ei antanut myöden katsoa kovinkaan paljon, kiitos vinkistä! Aina oppii jotain uutta!

  VastaaPoista