keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Quilt in Public lauantaina 15.6.2013

Helsingin Tilkkukilta Syyrinki ja Töölön Tilkkupaja (Vänrikki Stoolinkatu 10) järjestää yhdessä tilkkuilutapahtuman Helsingissä. Sään salliessa olemme Hesperian puistossa Risto Rytin patsaan liepeillä ja esittelemme töitämme. Olemme paikalla kello 12 - 15. Tervetuloa tapaamaan meitä.

Tuomme jonkin verran tilkkutöitä paikalle ja teemme käsin ommeltavia tilkkutöitä.  Paikalla on monta osaajaa, joilta saa kysyä tilkkutöihin liittyviä kysymyksiä. 

Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:n killat järjestävät ympäri Suomen näitä QUIP-tapahtumia.

Yhdeksän varista pääsi seinälle
Tyttären avustamana sain yhdeksän varista työni ripustetuksi seinälle tietokoneen yläpuolelle.  Nyt näen työni aina, kun nostan katseen tietokoneen ruudulta.  Katon rajassa oli valmiina galleriakiskoa, johon vaijerien liu'ut ujutettiin  ja vaijereiden koukkuja varten ruuvasin keppiin lenkit.  Korkeuden säätö ja työn asettelu vaakasuoraan meni näppärästi vaijerissa liukuvien koukkujen avulla.

4 kommenttia:

 1. Toi Varis-taulu on kyllä HIENO! Onnea uudelle taululle.

  Mä nostan myös pöydän kadulle liikkeeni eteen. Pitäisiköhän ihan leipoa jotan... Eeeeeei sentään, olen toivoton leipuri.

  VastaaPoista
 2. Yhdeksän varista on kyllä todella hieno ja näyttävä työ!
  Hyvä systeemi ripustamiseen.
  Olen myös lauantaina Vaasan torilla samoissa puuhissa. Toivottavasti meitä suosii hyvä ilma!

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäimmät varikset mitä olen ikinä nähnyt. Meillä on moukkamaisia variksia, jotka syöksyilee ikävästi pään ylitse rääkäisten samalla niin, että korvat menee ihan rikki.

  VastaaPoista
 4. Ryhdikkäästi varikset tepastelevat työssäsi, ja paikka on hyvin valittu: katseesi pysähtyy siihen varmasti joka kerta, kun käyt koneen ääressä. Noin hienon työn tulee saadakin jatkuvasti huomiota osakseen.

  VastaaPoista