keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Valkoposkihanhia

Kevät on jo vihdoin niin pitkällä, että jäät ovat kaikonneet sekä Huopalahdesta että Mätäjoesta.  Linnutkin ovat myöhemmässä kuin viime vuonna. Valkoposkihanhet ovat nyt saapuneet stadin rannoille. Tänään niitä laskeutui Mätäjokeen.

Moni ei tykkää, kun isot hanhet sottaavat puistot jätöksillään. Minä puolestani fanitan noita kauniita graafisia lintuja. 

Pitäisiköhän purkaa
Tein kaksivärisen kantin valkoposkihanhityöhön.  Kokeilin vähän tummempaa raitaa ja omiin ja systerin silmiin se näyttää liian tummalta.  Tämä oli tietoinen kokeilu, jolla sain varmistetuksi, että varistyöhöni ei kertakaikkiaan voi laittaa tummaa kanttia.
Hauskaa ja aurinkoista vappupäivää kaikille.

4 kommenttia:

 1. Kaikki lintutyösi näyttävät kivoilta. Hanhityöhön voi olla hieman haasteellista valita koristeraitaa, koska myös taustakangas on hallitsevan värinen.

  Varistyösi on puolestaan hyvin graafinen kaikessa mustavalkoisuudessaan. Siihen on helppo lisätä väripilkuksi miltei mikä tahansa väri. Olen punaisen ystävä ja varmaankin siksi ensimmäiseksi juolahti mieleeni, että kirkkaanpunainen raita näyttäisi kivalta varisten ympärillä. :)

  VastaaPoista
 2. Raita on ehkä piirun verran liian tumma, mutta ei ihan mahdottomasti minun silmääni.
  Kaunis työ kuitenkin!
  Kaunista Valpurinpäivää!

  VastaaPoista
 3. Työsi saattaa näyttää hyvin erilaiselta "elävänä" mutta kuvassa tumma kapea raita komppaa tummaa hanhea mielestäni hyvin. En lähtisi purkamaan. Kaunis kehys.

  VastaaPoista
 4. On nämä niin kivoja töitä myös tuo tintti. Ei minusta tuo kantti ainakaan kuvassa pahalta näytä, päinvastoin.

  VastaaPoista