keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kirjani on teillä tuntemattomilla

Olen tässä kärvistellyt pari päivää, kun tilaamani Judy Mathiesonin paperiompelukirja ei ole tullut.  Tilasin kaksi kirjaa samanaikaisesti ja se toinen, jonka jo arvostelin, tuli päivän arvioidusta etuajassa, mutta tämä tärkeämpi on kateissa.  Postista sanottiin, että heitä ei kiinnosta sellaiset kadonneet lähetykset, joissa ei ole seurantaa.  Tämäkin on lähtenyt tavallisena kirjelähetyksenä toissaviikon perjantaina. Eipä ole ennen kadonnut Amazon.uk:lta lähteneitä lähetyksiä.  Tilaan sieltä 5-10 kirjaa vuosittain. Ensi viikkoon vielä odottelen, sitten täytynee tilata uusi.

Aivoni ovat olleet niin viritettynä kirjan odottamiseen, että muusta tilkkuilusta ei tule mitään.  Uskon sen ratkaisevan osaamattomuuteni.

Täytyy siis tehdä jotain korvaavia hommia kuten ikkunanpesua.  Keittiön ikkunaa pestessäni huomasin, että taas on kani käynyt mylläämässä.  Narsissipaakku on kaivettu ylös.  Laitoin tuon pääsiäisnarsissien paakun maahan viime lauantaina. Paikassa on viimevuotisetkin narsissin sipulit ja ne alkavat nyt availla kukkiaan.
Huomasin jo ennen uuden paakun laittamista maahan, että kani oli käynyt taas kaivelemassa siinäkin kohdassa, mutta en uskonut sen tulevan takaisin. Haa, väärin arvattu.  Mitäköhän se löytää paikasta, kun ainakaan narsisseja se ei ole syönyt.  Näitä citykaneja meillä riittää, vaikka lähempänä Helsingin keskustaa ne ovat kuulemma vähentyneet.  Takapihan isoihin rusakoihin verrattuna ne ovat todella pieniä.

Olen tuhonnut mappikaupalla arkistojani.  Olin vuosikausia talon hallituksessa ja nyt kun en enää jatka niin silppuan kokouspaperit ja moninaiset remonttitarjoukset.  Samalla on tuhoutunut yksi paperisilppurikin.  Siellä on sisällä joku osa irronnut  ja se pitää karmeaa meteliä. Viallista sähkölaitetta en uskalla käyttää. Valitettavasti yhtään hyvää silppuritarjousta ei osunut kohdalle ja jouduin maksamaan aika kovan hinnan uudesta. Silläkin rahalla olisi saanut paljon tilkkukankaita tai muutaman kirjan.2 kommenttia:

  1. Lähetänkö sinne kettuja. Meillä olisi kaksi kuljeskellijaa. Tosin ovat kai laiskoja, kun tuossa pyörii myös 5 rähjäistä rusakkoa.

    VastaaPoista
  2. Jospa postin, anteeksi siis Itellan, työnseisaus on jumittanut kirjasi jonnekin jakelukeskuksen uumeniin? Minä olen töissä tehnyt tuota paperisiivousta viime viikolla ja yskinyt pölyä kokopäiväisesti. Mutta kaapit näyttävät nyt aika kivalle.

    VastaaPoista