lauantai 2. kesäkuuta 2012

Lisää variksia

Eilen illalla katkesi täältä sekä televisio- että nettiyhteys. Joku oli katkaissut tärkeän kaapelin monen kilometrin päässä.  Ei siis auttanut kuin kehittää muuta tekemistä.

Päivällä kirjomani variksen kaveriksi tein applikaatioversion samasta variksesta. Työssä ei ole vielä mitään tikkauksia tai muita koristeita.
No, ei kahta ilman kolmatta. Tänään otinn Paintstikit esille ja maalasin niillä samaisesta variksesta kuvan.

Paintstikeillä työskentelyä varten tein ensin muovitetutsta kaavapaperista (freezer paper) sabluunat, jotta värit pysyisivät rajatulla alueella.
 
Ensin maalasin oikeanpuoleisen kaavan mukaan vaalean keskiruumiin ja sitten mustat osat. Paintstikeillä maalataan aina ensin vaaleat kohdat ja sitten vasta tummat. Vaaleat värit eivät peitä tummia. 
Kokeiltuani toisten valmistamia sabluunoja täytyy myöntää, että koen omakseni tavan, jossa itse piirrän ja leikkaan sabluunani.
Variksia on nyt kolme. Tarkoituksena on yhdistää ne samaan työhön, mutta en ole vielä varma siitä, miten ne haluan.  Teenkö neljännen variksen trapuntona mahdollisesti mustalle kankaalle vai lisäisinkö tyttäreni kuvaaman naakan tai ihan jotain muuta.1 kommentti:

  1. Nyt voit jo laittaa lauluksi: Kolme varista, istui aidalla... Varikset vain paranee!

    VastaaPoista