torstai 31. toukokuuta 2012

Lemmikkejä ja särkyneitä sydämiä

Kun itselläni ei ole puutarhaa, täytyy käydä ihailemassa toisten kukkia. Puolen kilometrin päässä on ns. aarin palstoja, joissa ahkerat viljelevät tuoreita vihanneksia ja ihania kukkia.  Tänään on ollut pilvipoutaista, mutta aurinko pilkisti aina välillä valokuvaukselle suopeasti.  Lenkille lähtiessäni otin sekä kameran että kävelysauvat mukaan. Etenin kovin hitaasti koska kuvasin aika paljon eli sauvat olivat vain rasitteeksi.
Särkynyt sydän on aina yhtä ihana. 
Särkynyt sydän 31.5.2012
Lemmikki on toinen kasvi, joka herättää yhtä herkkiä ajatuksia.  Luonnossa kasvaa pieniä lemmikkejä, mutta nyt kuvasin puutarhalemmikkejä, joita kasvoi isoina mättäinä joillakin palstoilla.
Lemmikki 31.5.2012

Töölön tilkkupajan avajaisiin viemäämme koriin laitoin nauhan Modan lemmikki-kankaasta. Soile toi terveisiä, että hänen tyttärensä mielestä se on maailman ihanin kangas.
Sentimental Studios for Moda, Wildflowers IV -kangas
Tässä voi nyt sitten verrata kangasta oikeisiin kukkiin.  Kangas on tosi kaunis.  Esikuvasta ei ole epäilystäkään.  Olen haalinut tuollaisia ihanuuksia ja sitten käytän sitä vain hippusen johonkin sinitiaisen kuvaan.  Muille hoen, että kankaat täytyy käyttää tuoreeltaan ennen kuin muuttuvat vanhanaikaisiksi. Kun saan tähtipeiton valmiiksi niin ehkä sitten hyödynnän tuotakin kangasta. Varastossani on tietenkin myös samaa punaisena. Se on sievä, mutta onko oikeasti olemassa lemmikinsinistä ihanempaa väriä.

3 kommenttia:

 1. Kappas vaan, ihan tasan samoja kukkia minäkin kuvasin! Särkynyt sydän on vielä samalla tavalla kuvattu. Lemmikit ovat ihan mielettömän kauniin värisiä.

  VastaaPoista
 2. Vähän on vanhaa tekstiä mutta mistä tota kangastaa sais ostettua???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on Wildflowers IV by Sentimental Studios. Ostin yli 5 vuotta sitten. Valmistaja Moda. Koeta googlailla, jos olisi jossain nettikaupassa.

   Poista