keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lisää Paintstik-puikkoja

Tänään posti toi kaipaamani lähetyksen 12 uutta Paintstik-puikkoa.   Nämä ovat täyspitkiä ja mattavärejä. Aikaisempi ostoksenihan sisältää 16 minipuikkoa helmiäisvärejä.
Tilasin nämä 29 helmikuuta ja sain postitusilmoituksen 3 maaliskuuta.  Tilauksesta perille tuloon kesti siis tasan 4 viikkoa.  Koska lähetyksen arvo oli alle 50 euroa, ei tarvinnut asioida tullipostin kanssa.  Tilasin nämä Interweavelta, mistä ostan muutakin ja saan Quilting Arts uutiskirjeen.  Tässä ostoksessa käytin hyväkseni uutiskirjeen kuponkikoodia ja sain 15 % alennuksen.

Olisin kaivannut enemmän vihreitä sävyjä, mutta nyt täytyy ilmeisesti opetella sekottamaan vihreät näistä. Cedar Canyonin sivuilla näkee, että erilaisia vihreitä valmistetaan ja että niitä voi tilata yksitellen.  Yksitellen tilattavilla on vaan aika kova hinta ja postikulut ovat turhankin reilut.

Nyt en valitettavasti ehdi tutustua näihin väreihin, mutta toivon mukaan lähipäivinä saan jotain aikaan. Vieläkään en ole kokeillut uhoamaani painokankaiden parantelua, vaan olen maalannut vain valkoiselle ja valkaisemattomalle kankaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti