sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ommeltu vetoketju

Tässä kuva vuonna 2009 ompelemastani vetoketjusta.  Vetoketjujen ompeleminen ei ole mun juttu. Tämänkin ompelemiseen meni toistakymmentä vuotta. 
Tytär sai noin 3-4-vuotiaana serkultaan lahjaksi tällaisen possun, jonka oli ostanut jostain myyjäisistä ja joka ei takuulla ollut teollista tuotantoa. Possu oli mieluinen ja kului käytössä. Ostin uutta possua varten kankaan ja vetoketjun 90-luvulla ja leikkasinkin. Kokoon ompelemisessa meni sitten ikuisuus, mutta valmista tuli syyskuussa 2009. Vetoketjun alla oli alkuperäisessä pussi ja siellä pari minikokoista possua.  Alkuperäisen suunnittelijasta ei ole aavistustakaan.
Taidan kuulua pikemminkin kastiin jotain valmista joka vuosikymmen kuin Maikin tilkkujen jotain valmista joka kuukausi ryhmä ;D

Syyringin näyttelyn ripustus on maaliskuun ensimmäisenä ja se on varmuudella pystyssä perjantaina 2.3.2012. Näyttelykansion sisältö on melkein koossa, töiden nimilaput pitäisi tehdä, odotan vielä muutamaa työtä. Tein PowerPointilla töiden kokoon perustuvan ripustussuunnitelman, mutta lopullinen ripustus paljastuu paikan päällä, kun näemme työt vierekkäin Kustaankartanon ravintolan valossa.

Tänään käyn tyttären kanssa nauttimassa muodostelmaluistelun SM-kilpailujen vapaaohjelmien katselusta.  Siinä on estetiikkaa ja väriloistoa yhdistettynä huikeaan taituruuteen.


1 kommentti:

  1. Ei taiteilijalta pidä odottaakaan, että tämä ompelisi innostuneena mitään peruskauraa kuten vetoketjuja.

    Jännää nähdä, millainen Syyringin näyttely on ripustettuna!

    VastaaPoista