sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Ruskea kassi

Tein tämän kassin syyskuussa.  Oli henkinen pakko tikata jotain vapaalla konetikkauksella.  Piirsin ensin kukat ja kaaret paperille. Sitten merkkasin vain kaaret ja kukkien keskustat kankaaseen.  Ruskean kankaan takana on puuvillavanu tukemassa. Tikkaukset eivät tule vihreään vuoriin asti.  Myös kassin toinen puoli on tikattu samalla lailla. Vaikka piirsin kumpaakin puolta varten oman asetelman, niin ne näyttävät melko samanlaisilta.
Kassin hihnat ovat niin pitkät että riittävät olalla kantamiseen ja tekniikka a'la Martta.  Kankaat ovat kuitenkin niin ohuita, että tällä kassilla ei maitopurkkeja kanneta.  Tärkeintä oli kuitenkin tikkaamisen pakon purkaminen johonkin muuhun kuin iänikuisiin koetilkkuihin. 

En tee Marlen tavoin joulukalenteria, mutta viikon vanhana bloggaajana yritän saada sisältöä blogiini.

2 kommenttia:

  1. laukkuhan näyttää oikein sopivalta A4:ten kantoon tai killan koukouskassina. Sellaisiakiin kasseja tarvitaan.

    Tikkaus näyttää myös hyvältä, toisin kuin erään höyrypään joka ei vaivaannu katsomaan miltä kankaan toisella puolella näyttää. Siitä iso miinus allekirjoittaneelle.

    s

    VastaaPoista
  2. No niin, syntyyhän niitä pieniä töitä, jos jokaisesta koetilkusta teetkin jotain! Pidän kassin väreistä; ruskealla pohjalla pinkkiä.

    VastaaPoista